NYT SE ALKAA

image_6.jpeg

image_8.jpeg

image_1.jpeg

image.jpeg

image_11.jpeg

image_2.jpeg

image_3.jpeg

image_4.jpeg

Tänään se alkaa. Nimittäin kolmen viikon matka Indonesiaan. Jihuu ja jippii 🙂 Voisin sanoa, että olen melko innoissani! Uskon kyllä, että ikävä tulee poikaystävää, perhettä sekä ystäviä, eikä saa unohtaa karvaisia kavereita. Mutta otan kaiken irti lomasta, eli poltan itseni heti ensimmäisenä päivänä, haha 🙂

Tänään on melko kiireinen päivä. En ymmärrä, miksi aina jätän kaiken viime tippaan. Tänäänkin pitää vielä pestä pyykkiä, kirjoittaa muutama blogikirjoitus, pakata, käydä salilla sekä vielä kirjoittaa loppuun yksi raportti. No se raportti on onneksi jo pientä viilausta vaille. Lento lähtee vasta illalla myöhään, joten tässä on koko päivä aikaa, heh!

Pahoittelen jo alkuun, että kolmen viikon aikana en välttämättä pysty päivittämään blogiani, sillä jätän tietokoneen kotiin. Se häviäisi aivan varmasti tämän reissun aikana, joten pelaan varman päälle. Joitain lyhyitä terveisiä yritän lähettää ja näyttää kuinka pahasti olen palanut, hehe!

Nyt rip rap salille, jotta ehdin kaikki tänään vielä tekemään. Nähdään kolmen viikon päästä 🙂

Essi

 

Kuvat ja editointi / Anna Nääppä, Annalla -blogihttps://annalla.com/

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta