TYTTÖ POWERIA

image_10.jpeg

image_11.jpeg

image (19).jpeg

 

Girl Power. Paidassakin se lukee! Tämän viimeisen kahden vuoden aikana olen kokenut tuon Girl Powerin ja tehnyt itse asioita, joita normaalisti hermoni eivät olisi kestänyt ja olisin tukeutunut apuun. En nyt sano, että apua ei tarvitse ottaa vastaan, mutta jotkin asiat olen nyt päättänyt tehdä itse ja se tuntuu niin pirun hyvältä. Myönnän kyllä, että olen ollut tiettyjen asioiden kohdalla hieman helposti luovuttavaa sorttia, haha! Nyt kuitenkin koen viimeinkin olevani itsenäinen ja kumma kyllä, olen nyt opintovapaalla niin sanotusti maalannut isommalla sudilla elämää ja löytänyt tietynlaisen rauhan sekä rennomman fiiliksen tekemisen suhteen. En tiedä mitä tapahtuu kun palaan tammikuussa takaisin vakituisen työn pariin, mutta aion elää näin tämän loppuvuoden ja annan elämän johdattaa.

Mistä tulikin mieleeni, että olen valmistumassa joulukuussa Eerikkilän urheiluopistosta. Koulusta josta olin haaveillut jo muutaman vuoden. Jes! Joulukuussa siis olen suorittanut liikunnan ammattitutkinnon. Tuolle koulutukselle ei ole vielä erillistä ammattinimikettä, mutta jonkinlainen liikuttajahan se on 🙂 Saan myös personal trainer -valmiuden, jee jee! Nyt liiketoimintasuunnitelmaa kirjoittaessa kaikki valmistumiseen liittyvä konkretisoituu ja perustan oman yrityksen joulukuun lopussa. Jännää! 

Eikö muuten olekin ihanat värit nyt näin syksyisin luonnossa? Paitakin sopii hyvin tuohon puiden lehtien väriin just nyt, matchy matchy 🙂

Essi

 

Kuvat ja ediointi / Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

2 vastausta artikkeliin “TYTTÖ POWERIA”

  1. Hih, kiitos paljon ja kiitokset 🙂 Enää parin päivän puristus ja koulutyöt on tehty. Sitten voi lähteä hyvillä mielin matkalle 🙂

    Kivaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta