LILAC

image_1.jpeg

image_2.jpeg

image_4.jpeg

image_5.jpeg

image_6.jpeg

image_7.jpeg

image_8.jpeg

image_9.jpeg

image.jpeg

 

Ihanaa kun on viikonloppu, aah! Toki tässä on pientä kiirettä ilmassa, kun olen päättänyt saada koulutyöt pakettiin ennen reissuun lähtöä. Timantitkin hiotaan paineen alla, eiks je? 🙂 Itse olen vaan sellainen ihminen, että saan aikaiseksi jotain, vasta kun on oikeasti pakko. En haluaisi olla luonteeltani sellainen, mutta huomaan usein saavani paljon paremman työn tai jotain aikaiseksi kun en ihmettele sitä sen enempää ja teen sen täydessä tohinassa ja kiireessä vaan. Ei ehkä ihan graduun ole hyvä tuota ideaa kokeilla, mutta kuitenkin 😉

Olen nyt vaatekaappiin ostanut uusia hankintoja ja ne ovat nuo ihanan lämpimät villapaidat. Muhkea villapaita ja nahkahousut, just jees ja aika suuri pelastus, jos ei keksi mitään päällepantavaa. No tämäkin päivä menee treenivaatteet päällä ja huominen myös, mutta on kivaa vaihtelua välillä laittaa ihan normaalitkin vaatteet päälle, heh 🙂

Tulin juuri salilta ja sitten ajattelin mennä vielä sulattelemaan ruokaa ja kävelemään vähän myöhemmin, kun siellä on nyt niin upea ja aurinkoinen keli. Nyt näistä säistä pitää nauttia!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille.

Essi

 

Kuvat ja editointi / Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Yksi vastaus artikkeliin “LILAC”

  1. Onpa hienoja kuvia!

    Nahkahousut ja muhkeat villapaidat toimii aina! Hyvältä näyttää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta