SYKSYN SUOSIKKI

image_2.jpeg

image_1.jpeg

image_3.jpeg

image_4.jpeg

image_5.jpeg

image_6.jpeg

image_7.jpeg

image_8.jpeg

image_9.jpeg

 

Nämä kuvat on otettu Naantalin vanhassa kaupungissa ja voi vitsit sentään Naantalin vanha kaupunki on niin ihana ja näin alkusyksystä siellä on ihana kävellä ja fiilistellä ihanan vanhoja puutaloja. Harmi kun kaikki kivat kesäkahvilat sulkevat jo niin aikaisin, että ei ehdi nauttia ihanasta syksystä kahvikupposen äärellä ulkosalla. Nyt kun kerrankin on ollut kiva syksy. Ööö, okei, tätä päivää ei lasketa 🙂

Kuvissa näkyy vaatekombo, joka tulee ehdottomasti olemaan syksyn must juttu. Ihanan isot pörröneuleet ja nahkahousut. Niin mun näköistä, helppoa ja tyylikästä. Mun mielestä ainakin, heh. Olen jonkin verran tehnyt uusia vaateostoksia nyt syksyä ajatellen. Pitää vaan muistaa joskus normaaleitakin vaatteita pitää, eikä vain treenivaatteita 🙂 

Ja tänään vihdoinkin pääsin salille ja sain tehtyä kunnollisen treenin nyt flunssan jälkeen. Olo on niin hyvä ja fressi. Ei muuta kuin ruokaa (puuroa) ja ehkä pikku päikyt 😉

Oikein kivaa viikkoa kaikille! Niin ja muuten, tällä viikolla tulee vinkkejä metsätreeniin. Ole siis kuulolla.

Essi

ps. Ja nämäkin ihanat kuvat on ottanut ystäväni Anna Nääppä, joka on ihan super hyvä valokuvaamaan ja hänellä on myös kiva Annalla -blogi. Käyhän kurkkaamassa.

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta