BLACK & GREY

Kollaasi5.jpg

Gollegepaita / New LookTreenihousut / Aim’nTreenipaita / Gymshark

Treenihousut / GymsharkTakki / NikeKengät / Adidas

 

Aah, treenivaatteet. Ne ja vaatteet, kengät ja asusteet on yksi heikkouteni. Voin tunnustaa, että käytän paljon aikaa etsien uusia kivoja treenivaatteita. En siis kiertele kaupoilla, heh, ei siihen olisi aikaa. Mutta internet ja instagram on niitä pullollaan. Treenivaatteet kun ovat päällä melkein joka päivä, niin silloin niiden kannattaa olla hyvin istuvia sekä mukavia päällä. Eikö olekin ihan järkevää etsiä juuri itselle sopivat treenivaatteet? 🙂

Olen tarkka siitä, että millä housuilla taikka paidoilla juoksen ja millä taas treenaan kuntosalilla taikka teen kehonpainoharjoittelua ulkona. Laadukkaisiin urheiluvaatteisiin siis kantsii panostaa, sillä niitä pestään ihan koko ajan. 

Mielestäni rento paita, kuten tuo gollege on nappivalinta esimerkiksi kuntosalille sekä myös tuo Gymsharkin myötäilevä paita. Oi jes, niin kivoja. Harvoin treenaan koko treeniä pitkähihainen päällä, mutta aina minulla salille mennessä se on päällä. Lisäksi olen todella tarkka treenihousuistani ja voin olla melko kranttu niiden suhteen. Olin sitten kävelemässä taikka kuntosalilla, niin minulla on jalassa istuvat ja ihoa myötäilevät treenihousut. En tiedä mikä siinä on, mutta en pidä löysistä housuista liikkuessani. Ja en käytä myötäileviä housuja sen vuoksi, että voisin ottaa belfien joka peilin edessä 🙂 En vaan pidä siitä, että esimerkiksi juostessa löysät housut heiluvat siinä mukana, haha!

Nyt lokakuussa suuntaan Singaporeen ja odotan jo että pääseen Lululemonin kauppaan, kääk, en malta odottaa 🙂 Tuota merkkiä on hypetetty niin paljon, että pakko käydä testaamassa niitä. Ne on hieman kalliimpia kyllä, joten odotan vielä kuukauden että pääsen hypistämään niitä ihan luonnossa. Saas nähdä ovatko niin hyvät kuin niiden kehutaan olevan.

Kivaa viikkoa kaikille ja iloa treenihin 🙂

Essi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta