FALL

 

Kollaasi1.jpg

 

Takki / EnviiHousut / AsosKengät / Nike

Kengät / Nelly – Neulemekko / Envii – Reppu / Boohoo

 

Vaikka olen ihan kesäihminen ja rakastan aurinkoa, niin silti sitä kaipaa syksyä ja talvea. Okei, okei. Kyllästyn siihen ainaiseen kerrospukeutumiseen jo parissa päivässä, hehe! Syksy on siis selkeästi tullut ja kauppoihin on alkanut ilmestymään ihania syksykenkiä, takkeja ja ihanan muhkeita villapaitoja. Ne on ihan suosikkeja. Nilkkurit, muhkea neule ja mustat leggarit. Mielestäni helppo ja tyylikäs look.

Valitsin tuohon kollaasiin minua inspiroivia syksyn hankintoja. Tarvitsen neulemekon, sillä se on vaan niin käytännöllinen ja aah, niin kiva over the knee -bootsien kanssa. Jotka muuten ostin, nuo kuvassa olevat. Ne on Nelly.fi:stä ja kerrankin löytyi sopivat, vaikka pohjetta ja reittä löytyykin. Vinkki vinkki siis muille 😉 Ja tuo takki. Se on niin ihana. Yritin viime talvena etsiä vähän samanlaista, mutta en onnistunut sellaista hyvää yksilöä löytämään. Ehkä tuo Enviin versio voisi osua nappiin, laitetaan harkintamyssyyn. 

Onko siellä ruudun takana muitakin lenkkareita rakastavia? Itse olen täysin lenkkarityttö, vaikka ennen korkkarit olivat minulla aina jalassa. Yritin ehkä piilottaa sitä, että olet niin pirun lyhyt. Juu 152,5 cm ja siis tuo 0,5 cm on tärkeä mainita, hehe! Nyt kuitenkin voisin hamstrata kaikki lenkkarit ja lempimerkkini on Nike. Ne vaan istuvat minulle niin hyvin ja löydän hyviä löytöjä aina lasten puolelta. Aikuisten lenkkareiden koot kun tuppaavat olemaan aina liian isoja. Minä kun joko ostan lenkkarit kokona 34 tai 34,5. 

Oletteko te tehneet jo oman must have -ostoslistan syksylle? 

Kivaa viikkoa kaikille 🙂

Essi

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta