LUNCH DATE

image (9).jpeg

image_8.jpeg

image_9.jpeg

image_12.jpeg

image_13.jpeg

image.jpeg

image_3.jpeg

image_4.jpeg

image_5.jpeg

image_6.jpeg

image_7.jpeg

image_2.jpeg

 

Oltiin lounastreffeillä ystäväni Anna Nääpän kanssa Naantalin Uudessa Killassa parisen viikkoa sitten. Oli muuten super hyvää lohikeittoa saaristolaisleivän kera, mums! Suosittelen käymään siellä. Anna on ihan mielettömän hyvä valokuvaaja sekä hänellä on myös oma blogi nimeltä Annalla. Käykää hei kurkkaamassa. Siellä on niin ihania kuvia ja kivoja kirjoituksia. Ollaan nyt Annan kanssa muutaman kerran treffattu, sillä ollaan otettu mun blogiin kuvia. Saan kyllä olla niin onnellinen, että Anna on auttanut minua tässä blogin aloituksessa. Ja hei, ihan siis mielettömiä kuvia hän on minusta napannut. Välillä olen jopa ihmetellyt, että olenko minä tosissaan kuvissa. Normaalisti kun olen aina treenivaatteet päällä ja tukka ponnarilla, hehe 🙂 

Kävin muuten Rajala Pro -shopin valokuvauskoulutuksen ja nyt on kova harjoittelu meneillään. Jotenkin sitä on ihan uppoutunut siihen, että kuinka kivoja kuvia sitä saakaan, kun hieman yrittää ja koittaa eri asetuksia kamerasta. Enköhän minäkin opi valokuvaustaidot vielä jonain päivänä 🙂 

Ei muuta kuin ihanaa viikkoa kaikille. Jos sitä tekisi itse lohikeiton, se on meinaan niin hyvää!

Essi

 

Kuvat ja editointi / Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta