OMAA AIKAA

Cross1.jpg

Cross2.jpg

cross3.jpg

cross5.jpg

cross6.jpg

 

Viime viikolla koulussa oli illalla hetki omaa aikaa. No me tietenkin lähdettiin pienellä tyttöporukalla Eerikkilän urheiluopiston cross -salille, joka on i-h-a-n-a 🙂 Sieltä löytyy vaikka mitä, siis kaikki mitä vaan haluaa tehdä. Sitten siellä on toki perinteinen kuntosali vielä, jossa on enemmän laitteita. Vapaa-aikaa koulussa ei juurikaan ole, joten kaikki ilo pitää vapaa-ajasta ottaa irti, heh.

Päätettiin tehdä pieni kiertoharjoittelutreeni ja jokainen meistä sai valita kaksi liikettä. Meitä oli siis kolme tyttöä treenaamassa, Kaisa, Anette ja minä. Saimme myös Lauran kellottamaan ja lopuksi kuvaamaan, hihi! Kiitti Laura 😉

Päätimme, että työsarjat kestävät aina 45 sekuntia ja liikkeiden välissä on siirtymäaikaa 15 sekuntia. Aina kierrosten välissä pidimme lyhyen juomatauon. Kierroksia teimme yhteensä kolme ja sitten hieman vielä hassuteltiin ja kokeiltiin leuanvetoa sekä pallonheittokyykkyä. Tuli hiki ja olipas hyvä treeni. Ihan superia!

Eli tämä on harjoitus, jonka voi kotonakin tehdä, jos sattuu olemaan renkaat sekä kahvakuula. Kulmasoudun renkailla voi toki korvata keittiönpöydällä ja kahvakuulan heilautukseen voi keksiä hyvin itse jonkin liikkeen, jos kahvakuulaa ei kotoa löydy. No worries siis.

1. Kahvakuulalla heilautus. Joko yhdellä kädellä vuoron perään tai kahdella.

2. Vatsat, jalkojen nosto penkiltä tai oma valintainen liike.

3. Burpee

4. Kulmasoutu renkailla (mikäli ei ole renkaita, niin voit ottaa keittiön pöydän reunoista kiinni myötäotteella, mennä itse pöydälle alle, aloittaa kädet suorana ja sitten vetää itsensä siitä keittön pöytää vasten)

5. Kyykkyhypyt

6. Punnerrus

 

Eli ei muuta kuin kokeilemaan ja musiikki soimaan 🙂 

Essi

ps. kuvat ovat vähän heilahtaneita, mutta siitä näkyy se tekemisen meininki, heh!

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta