KIPEÄ

image_1.jpeg

image_2.jpeg

image_3.jpeg

image_4.jpeg

image_5.jpeg

image_6.jpeg

image_7.jpeg

image_8.jpeg

image_9.jpeg

image_2.jpeg

image.jpeg

 

Olen kipeä. Olen saanut flunssan, tai no oikeastaan kurkkukivun sekä kovan päänsäryn, yhyy! Sinäänsä kurjaa, kun on viikonloppu ja olin ajatellut tehdä viikonloppuna vaikka ja mitä. Treenailla, ulkoilla koiran kanssa ja vaan nauttia hyvästä ruoasta sekä hieman miettiä kouluraporttien kirjoittamista. No, täytynee nyt vaan levätä ja jos vaikka ensi viikolla sitä uskaltaisi jo treenata normaalisti. Saan harvoin mitään flunssaa tai sairastan ylipäätään nykyään vähän ja sitten kun se kerran iskee, niin harmittaa niin pirusti. Ruokarytmit, omat treenit ja se hyvä fiilis kun ei ole kipeä. Ääh, ei voi mitään! Nyt on hyvä syy sitten vaan makoilla sohvalla, katsoa netflixiä ja juoda finrexiniä. Ja olen muuten aikamoinen kipeänä, oikein miesflunssainen, heh!

Ai niin, olen jo pitkään etsinyt hyviä ja istuvia housuja, jotka kröhöm, istuvat tytölle, joka on lyhyt, iso pyllyinen ja reittäkin löytyy jonkin verran. On muuten aika kova haaste, haha 🙂 Jos siellä ruudun takaa tiedätte jonkun tosi hyvän housumerkin niin laittakaa ihmeessä kommenttia. Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan.

Jaahas, minä jatkan sohvalla makoilua ja laitan sormet ristiin, että huomenna olisi jo parempi päivä. Eikö yksi päivä lepoa pitäisi riittää? 🙂

Nauttikaahan viikonlopusta!

Essi

ps. Nämäkin ihan super ihanat kuvat on napannut ystäväni Anna Nääppä, joka pitää kivaa ja inspiroivaa Annalla -blogia. Käykää kurkkaamassa hänen ihania kuvia ja kivoja kirjoituksia. 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta