KOULUUN

image (7).jpeg

image (9).jpeg

image (10).jpeg

image (11).jpeg

image (12).jpeg

image (19).jpeg

 

Jaahas, taas sitä ollaan kolme päivää koulussa. Mutta niin kivaa kun saa oppia jotain uutta ja nähdä koulukavereita. Koulua meillä on kerran kuukaudessa ja aina se sama, kolme päivää. Toki aika pitkää sellaista 🙂 Tällä kertaa meillä on vuorossa koulukaverien pitämiä tunteja, kuten pump -jumppaa sekä vesijumppaa. Saamme jokainen pitää yhden tunnin, vaikka zumbaa taikka jalkapalloa. On ollut kivaa kokeilla jotain sellaista lajia, joka ei ihan ole itselle se, kröhöm, kivoin. Kuitenkin aina on ollut hauskaa, vaikka futsal -pallo tulikin täysillä mua päähän. Oi, miksi aina minulle tapahtuu jotain tuollaista? Tuli pikku fläsäri ala-asteelta, jolloin sain pesäpallon suoraan ohimooni juostessani kolmospesälle. Luulen, että mut yritettiin taklata, haha!

Yksi koulutehtäväni oli järjestää tapahtuma. Järjestin kävely- ja juoksutapahtuman, josta voisin hieman kertoa että miten se meni ja mitä piti ottaa huomioon tapahtumaa järjestäessä.

Nyt pump -jumppaan, mitäköhän se sitten onkaan. Pian näen 🙂

Essi

 

Kuvat ja editointi / Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta