SYKSY

image_1.jpeg

image_2.jpeg

image_4.jpeg

image_5.jpeg

image_6.jpeg

image_7.jpeg

image_8.jpeg

image_9.jpeg

image_1.jpeg

image_2.jpeg

image_3.jpeg

  Villapaita – Envii // Tekonahkahousut – Asos // Kengät – Nike 

Syksy. Se on tullut jo ja nyt on aika taas pakata kesävaatteet kaapin perälle ja katsoa mitä syksy- ja talvivaatteita kaapista löytyy. Olen täysin kesäihmisiä, mutta on se toisaalta ihan kivaa kun on neljä vuodenaikaa. Voi kääriytyä ihanan pehmeään villapaitaan, katsella telkkaria villasukat jalassa sohvalla ja juoda lämmintä teetä, aah. Kuulostaa aika kivalta. Minulla on tosin villasukat tai sanotaanko pörrösukat aina, siis aina jalassa kotona. Oli sitten kesä tai talvi. Saan välillä kivoja kommentteja sukistani, hehe 🙂 

Tällä viikolla onkin taas koulua ja muutenkin on vähän kiirettä ilmassa, kun pitäisi saada koulu pakettiin mahdollisimman pian. Muutamia raportteja kirjoittelen sekä vielä liiketoimintasuunnitelman, niin koulu alkaa olla valmis minun osaltani. Koulupäiviä tosin meillä on vielä joulukuuhun saakka ja vaikka mitä mielenkiintoista vielä sielläkin luvassa. Jee!

Otettiin nämä kuvat ystäväni Annan kanssa, joka on ihan super hyvä kuvaaja. Siis wau! Olin ihan suu auki kun kuvat näin. Kuvat on kuvattu Naantalin vanhassa kaupungissa, jossa myös alkaa näkymään syksyn merkkejä. Naantali hiljenee ja kaikki oikeastaan on mennyt jo kiinni talvea varten. Onneksi Naantalin pienessä keskustassa vilinä jatkuu talvenkin yli.

Nyt pitää alkaa valmistautumaan Rajala Pro shop -valokuvauskurssille. Jännää! Odotan, että osaisin itsekin ottaa noin upeita kuvia kuin Anna.

Hyvää viikkoa!

Essi

 

Kuvat ja editointi – Anna Nääppä, Annalla -blogi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta