KOULUPÄIVÄ EERIKKILÄSSÄ

Laituri.jpg

Metsäkuva.jpg

Mökki.jpg

Ranta.jpg

 

Opiskelen Eerikkilän urheiluopistossa ja opiskelut alkoivat tammikuussa 2016. Joulukuussa pitäisi minun valmistua liikunnan ammattilaiseksi sekä personal traineriksi. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Eerikkilän koulutukseen sekä myös siitä, että päätin ylipäätään lähteä opiskelemaan liikunta-alaa. Niin mun juttu 🙂

Viime kerralla meillä oli tiedossa hieno retki, jossa saimme tosissaan nauttia luonnosta. Poljimme ensin fat bike -pyörillä n. 20 kilometriä Korpinlahteen, josta lähdimme vaeltamaan suunnilleen kuuden kilometrin matkan Korteniemeen. Oli upeaa vaan fiilistellä luontoa ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta, varsinkaan kun ei satanut enää patikoidessa. Pyöräilyn aikaan saimme kyllä vettä niskaamme ja kunnolla vieläpä. Mutta kun on valmistautunut huonoon säähän, niin ei se sadekaan loppujen lopuksi haitannut laisinkaan. Vaelluksen jälkeen lähdimme melomaan pienen opastuksen jälkeen Liesjärvessä ja saimme testata muun muassa, että miten lautta tehdään yhdessä. Oli kyllä ihan mielettömän kivaa!

Melomisen jälkeen palasimme Korpinlahteen ja teimme itse ruoat trangialla, joka oli minulle ensimmäinen kerta. Tai no, ehkä joskus partioleirillä olen todella nuorena tehnyt, joten sitä ei lasketa. Ruoan jälkeen oli aika taas jatkaa matkaa Eerikkilän urheiluopistolle ja vieläpä oman aikataulun mukaan. Muutamat meistä polkivat melko lujaa koululle, sillä halusimme tehdä pienen intervallitreenin samassa, haha! Koululle saapuessamme saimme mennä saunaan rentoutumaan kivan ulkoilupäivän jälkeen ja aah, sauna teki niin hyvää. Joku pulahti vielä Ruostejärveen, joka oli aivan hyytävää, hui! Minä katselin laiturilta suu auki ja juoksin takaisin saunaan, vilukissa kun olen. Ja täytyy sen verran sanoa vielä, että en ole mikään retkeilijä, mutta olipa kivaa tehdä jotain sellaista mitä ei joka päivä tee. Eli kivoja kokemuksia koulu on minulle tarjonnut.

Ensi kerralla onkin vähän Pump- ja vesijumppaa koulukaverin toimesta, joten tiedossa on varmasti kivat kolme päivää! Tiedä sitten mitä pump -jumppa meinaa. Saamme meinaan itse suunnitella yhden liikuntatunnin oman mielemme mukaan 🙂 

Liikunnallista viikkoa kaikille! 

Essi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta