LAZY SUNDAY

 

Lakanat.jpg

 

Lazy Sunday, eli sunnuntaina voi ottaa hieman rennommin, nukkua hieman pidempään ja nauttia puhtaista valkoisista lakanoista sekä katsoa Netflix -sarjoja. Ihan parasta! Toki yleensä silloin on myös treenipäivä, mutta sen aika on vasta yleensä illalla, heh. 

Olen kuitenkin ihminen, joka saa sydämentykytyksiä siitä, jos ei ole päivän aikana saanut juurikaan aikaiseksi mitään, haahuillut vaan menemään. Hullua, eikö? Mutta olen vaan sellainen, että haluan olla koko ajan menossa, tehdä ja saada aikaiseksi jotain. Oli se sitten plyo-treeni, lenkki, salitreeni tai kaupassa käynti ja pyykin pesu 🙂 Joskus kuitenkin sitä on vaan annettava itselle se yksi päivä, jolloin voi ottaa vähän rennommin ja sunnuntai on paras päivä siihen. Kiireinen viikko on taas alkamassa, joten hyvä hetkeksi vähän rentoutua ja ladata akkuja tulevaan. 

Se on kuitenkin jännä asia, etten ikinä missaa treenejä, olin sitten kuinka paljon vaan antanut itselleni luvan rentoutua. Toisaalta, treenit ovat minulle se voimavara ja se juttu josta saan virtaa, eli en helposti niistä luovu. 

Onko siellä muita lazy sundayn viettäjiä? 🙂

Essi

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta