10 ASIAA MINUSTA…

20.jpeg

23.jpeg

image.jpeg

 

Olen lukenut monta vuotta erilaisia blogeja ja siellä on usein ollut ”10 asiaa minusta -haaste”, joka mielestäni on ollut mielenkiintoinen. Sillä tavalla saa hieman erilaisen kuvan, että ketä siellä ruudun takaa oikein on. Ja yllätys, minäkin ajattelin tehdä sellaisen, ihan vaan sen vuoksi että saatte vähän kuvaa siitä, minkälainen minä olen 🙂 

1. Saan kotona ollessani välillä laulu- ja tanssihepuleita, vaikka en juurikaan tykkää laulamisesta taikka tanssimisesta. Koen niiden olevan huono puoli itsessäni, jos ei osaa, niin ei osaa 🙂 Kotona kyllä luulen olevani seuraava Alma, hah..

2. Olen tarkka ruokavaliostani, mutta rakastan karkkia. Mikään muu herkku ei oikeastaan yllä karkin tasolle, tai no, ehkä hampurilaiset. Täytyy muistaa välillä ottaa rennommin, vaikka normaaliin ruokavalioon ei herkut kuulukaan.  Ja karkista vielä. Voin helposti heittää roskiin viikonlopulta jääneitä karkkeja, ettei ne vaan päädy suuhuni viikolla. Tyhmää, eikö? 🙂

3. Minun on pakko saada ruokaa muutaman tunnein välein, tai minulle tulee niin sanottu nälkäkiukku. Olen nopeasti hungry to hangry 🙂 Läheiseni tietävät jo, että koska mahdollisesti alkaa kiukku puskemaan ja silloin ruokaa pitää saada. 

4. Olen aina ajoissa. Lähden aina sen verran aikaisin kaikkialle, etten vaan myöhästy. Toisaalta se on mielestäni fiksu ja hyvä luonne minussa, vaikka välillä asiasta stressaankin.

5. Stressaannun helposti myös, jos jokin ei mene suunnitelmien mukaan. Nykyään osaan vähän ottaa rennommin, mutta tavaran unohtaminen esimerkiksi lomamatkalle olisi saanut minut ennen murehtimaan asiaa pitkän aikaa. 

6. Pidän leipomisesta, mutta jostain syystä en vaan ole hyvä siinä. Usein kaikki leivokseni menevät pilalle. En ymmärrä. Luen reseptin ja teen kaiken sen mukaan, silti pannukakkuni ei ole pannukakku. 

7. Minulla on erittäin luonnonkiharat hiukset ja hiuksiani kutsutaan leijonanharjaksi. Usein kuitenkin suoristan tai kiharran ne, mutta nyt olen antanut niiden olla valtoimenaan ja oikeastaan pidänkin niistä sellaisina aika paljon. 

8. Olen erittäin utelias ihminen. Facebookkaan ja instagrammaan nykyään kaikki ihmiset. Outoa, tiedän. 

9. Voin jumittaa instagramin selailuun pitkäksi ajaksi, varsinkin jos löydän hyviä treenivideoita. Vietän muutenkin liikaa kännykkä kädessä. Se ei ole hyvä piirre minussa.

10. En pysty nukkumaan, jos en ole kokonaan peiton alla. Joku pimeä olio kuitenkin nappaa mun jalasta kiinni kesken unien. Ongelmana tässä on vaan se, että herään yöllä siihen kun olen ihan hikinen. Olen kietoutunut niin pahasti peittoon ettei ilma kulje ja joudun kuivaamaan itseäni pyyhkeellä, haha 🙂

 

Olen aika outo välillä ja näitä olisi voinut listaa vielä vaikka kuinka monta. Ehkä teen vielä uuden 10 asiaa minusta kirjoituksen joskus myöhemmin. Kertokaa, että minkälaisia outoja tapoja teillä on. Lukisin niitä mielelläni 🙂

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!

Essi

 

Kuvat ja editointi / https://annalla.com/

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta