OPINTOPOLKU

7.jpeg

9.jpeg

10.jpeg

image_6.jpeg

                                                                       Farkkupaita – H&M

                                                               Housut – Abercrombie & Fitch 

                                                                             Takki – Amisu

                                                                   Laukku – Rebecca Minkoff

 

Ensimmäisessä kirjoituksessani kerroinkin, että elämässäni on tapahtunut pieni muutos. Nyt voisin hieman avartaa sitä puolta elämästäni, niin saatte hieman kiinni siitä mitä tarkoitin 🙂 Olen ollut jo pitkään, noin kahdeksan vuoden ajan vakituisessa työsuhteessa työssä, jossa viihdyn hyvin ja sitä ennen tein paljon erilaisia töitä. No mutta aiheeseen. Silti muutaman vuoden ajan olen miettinyt taas opiskeluja ja alaa, mitä haluaisin opiskella. Liikunta on aina ollut asia, joka on minua suuresti kiinnostanut ja aloin etsimään koulutuspaikkoja, missä voisin suorittaa liikunta-alan tutkinnon. Viime vuonna hain Eerikkilän urheiluopistoon ja pääsin sisään. Ja vitsi mikä fiilis silloin oli, kun vihdoin ja viimein pitkäaikainen toive toteutui. Okei okei, tuo kuulosti helpolta, mutta hain muihinkin kouluihin ja sain monta hylkäystä. Ei siis kannata ikinä luovuttaa. Raha-asiatkin hoitui helposti koulutusrahaston kautta (http://www.koulutusrahasto.fi/fi/aikuiskoulutustuen-hakijoille/), joka tietenkin mietitytti. Kun ei sitä rahaa puussa kasva 🙂

Koulu starttasi tammikuussa tänä vuonna ja jäin silloin myös vakituisesta työstäni opintovapaalle. Uuden alan opiskelu ja elämänmuutos, se tuntui aivan mahtavalle, mutta myös osittain aika pelottavalle. Nyt joulukuu lähestyy ja silloin minun pitäisi valmistua. Huh, vuosi on mennyt lujaa vauhtia. Kerron lisää teille koulutöistäni, mitä kaikkea olenkaan saanut tehdä toisessa blogikirjoituksessa.

Onko siellä ruudun takaa muita, elämänmuutoksen tehneitä tai opiskelua miettiviä henkilöitä?

Kivaa sunnuntaita 🙂

Essi

Kuvat ja editointi / https://annalla.com/

 

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta