EKA KERTA

 

Eka kerta. Tämä on siis ensimmäinen kirjoitus blogiini, jänskää. Olen 31 -vuotias naantalilainen tyttö ja opiskelen Eerikkilän urheiluopistossa liikunnan ammattitutkintoa sekä personal trainer -opintoja. Olen jo pitkään haaveillut, että aloittaisin blogin pitämisen. Ehkä nyt näin elämänmuutoksen kautta, uskalsin vihdoinkin aloittaa. Nyt kun tarkemmin mietin, minulla on paljon asioita, joita olen kauan haaveillut tekeväni, mutta en ole asialle tehnyt mitään. Kerran me vaan eletään ja elämä on lyhyt. Nämä ovat niitä sanontoja, joita ainakin itse hoen itselleni. Kliseisiä, mutta niin totta.

Minulle terveelliset elämäntavat, liikunta, hyvinvointi sekä matkustelu ovat niitä asioita, joista olen kiinnostunut ja toki myös liikunta-alan opiskelusta haluan jakaa asioita kanssanne. Mutta blogistani löydät muita minua kiinnostavia sekä inspiroivia asioita. Ei kun mukaan vaan, eiks je? 🙂

Essi

ps. Kuvissa esiintyy väliajoin koirani Pontus 🙂

 

Kuvat ja editointi / https://annalla.com/

Essi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta